Sony FX9
14751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14751,page-child,parent-pageid-12812,eden-core-1.0.4,eden-theme-ver-3.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Title Image

Sony PXW-FX9

Med fullformatssensor og 15 stopp dynamisk omfang leverer FX9 levende bilder helt i toppsjiktet. En oppgradert versjon av suksessen med FS7mii, med lånte egenskaper fra spillefilmkameraet Sony Venice, gir dette kameraet enormt med muligheter.

Reality eller filmatisk

FX9 har egenskaper som gir en premium look. Med millimeterpresis autofokus som kan tracke ansikter når det trengs, fullformat og kompatibel optikk fra 17-200mm med blender 2.8 hele veien kan man dra av shots som normalt krever fokuspuller og mange forsøk. Sammen med elektronisk ND kan man holde blender konsistent og oppnå den formen man vil ha.

Satt på en høypresisjons slider som Edelkrone SliderONE Pro V2 (bildet) kan man gjøre kjøringer med millimeterpresisjon. Her fra Naturhistorisk Museum.

Se i mørket

Med sin dual base ISO har FX9 muligheten til å se detaljer i mørket man ellers ville miste. Det gir også mange muligheter til å bruke naturlig lys, levende lys, mobilskjermer, den blå timen og månelys. Kombinert med lyssterk optikk og svært lav bunnstøy i bildet vil bilder i mørket fra dette kameraet se mye bedre ut enn vi er vant med fra tidligere, og behovet for støyreduksjon er nærmest borte.