Sony FX9
14751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14751,page-child,parent-pageid-12812,eden-core-1.0.4,eden-theme-ver-3.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Title Image

Sony PXW-FX9

Med fullformatssensor og 15 stopp dynamisk omfang leverer FX9 levende bilder helt i toppsjiktet. En oppgradert versjon av suksessen med FS7mii, med lånte egenskaper fra spillefilmkameraet Sony Venice, gir dette kameraet enormt med muligheter.

Reality eller filmatisk

FX9 har egenskaper som gjør det svært hendig i omgivelser der man raskt må kaste seg rundt, i utfordrende og skiftende lysforhold og mye bevegelse.

Satt på en høypresisjons slider som Edelkrone SliderONE Pro V2 (bildet) kan man gjøre kjøringer med millimeterpresisjon. Her fra Naturhistorisk Museum.

Se i mørket

Med sin dual base ISO har FX9 muligheten til å se detaljer i mørket man ellers ville miste. Det gir også mange muligheter til å bruke naturlig lys, levende lys, mobilskjermer, den blå timen og månelys. Kombinert med lyssterk optikk og svært lav bunnstøy i bildet vil bilder i mørket fra dette kameraet se mye bedre ut enn vi er vant med fra tidligere, og behovet for støyreduksjon er nærmest borte.