Sony FS7mii
S35-sensor, 14+ stopp dynamisk omfang, S-log 2 og 3, v-mountbatterier og en rekke ulike linser.
sony, fs7, fs7mii, fs7m2
14769
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14769,page-child,parent-pageid-12812,eden-core-1.0.4,eden-theme-ver-3.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Title Image

Sony PXW-FS7mii

S35-sensor og E-mount gir enormt mange muligheter, da nær sagt all slags optikk kan settes på kameraet. Jeg har overganger fra Nikon F både med og uten speedbooster, samt Arri PL. Fordelen med speedbooster er at man kan trekke en større bildeflate sammen til det en super 35 sensor klarer å fange og få en fullformat-look, samtidig som man får en ekstra blender å gå på.

Pålitelig arbeidshest

FS7mii har vært med rundt i Norge og ellers i verden, og med 14 stopp dynamisk omfang i en oppløsning på inntil 4096×2160 leverer kameraet svært pene bilder selv i utfordrende omgivelser.

Dette var et av kameraene som først fikk elektronisk ND, noe som gjør at man slipper de stygge trinnvise blenderjusteringene og kan jobbe med jevne lysoverganger selv om man går fra inne til ute.

Lettvekter eller fullsize

FS7mii har hengt på sekken ned skibakker, gått turer i skogen og ligget stødig på skulderen gjennom lange opptaksdager. Fra å være en bitteliten klump på under 2 kg kan riggen bli opp mot 10, med mattebox, PL-optikk og V-mountbatterier som varer hele dagen.