Makro
Kom nærmere.
macro, closeup, laowa, probe, wide, close, makro, nærbilde
14896
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14896,page-child,parent-pageid-12812,eden-core-1.0.4,eden-theme-ver-3.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Makro

Kom tettere enn noen gang.

Med Laowa 24mm Probe lens kommer du så nært som det går an. Den lange løpet gjør at man kommer til der andre kameraer stopper, og objektet kan være kun få mm fra linseglasset.

Det som skiller Laowa Probe fra andre makrolinser er at den er vid (24mm) og kan vise mer av omgivelsene til det man fanger. Det gir et perspektiv som er noe helt annet enn hva vi har sett før.

Stills eller video

Laowa Probe kan settes på mine A7iii, FS7mii og FX9-kamera. Med en elektrisk slider kan man med ørsmå og nøyaktige bevegelser krype sammen med maur i en maursti, dykke tett inn i teknologi eller mekanikk eller ta spesielle produktbilder.

Lys opp

Laowa Probe har også et eget lys rundt linsefronten, der det blir ekstra mørkt. Det kan også brukes som en opplett dersom linsa begynner å kaste skygge når den bare er millimetere unna objektet.