Den store Matfesten: Toscana
15223
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15223,eden-core-1.0.4,eden-theme-ver-3.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Den store Matfesten: Toscana

Discovery

Foto: Sebastian Ludvigsen

Den store matfesten

Toscana

Produsert for Discovery av Monster

Ronny Brede Aase simpelthen elsker digg mat, spesielt når den kombineres med god stemning og bra folk. Nå har han fått sitt eget drømmeprogram på discovery+ og TVNorge, sammen med stjernekokken Lise Finckenhagen.

I Den store matfesten – Toscana tar de med seg ti heldige kjendiser til et av jordens aller vakreste og beste steder for mat og drikke. De flytter inn på en idyllisk vingård, og der skal de få opplæring i lokale matlagingsteknikker og oppskrifter. Men de skal også konkurrere, og både innsats og prestisje er høy, ettersom deltakerne vil bli veiledet og bedømt av lokale eksperter – i tillegg til den norske superkokken Lise Finckenhagen. Til slutt vil to av dem stå igjen i finalen, hvor det skal kåres en norsk konge eller dronning av italiensk matlaging.

De ti kjendisene som skal nyte, lære og konkurrere i Den store matfesten – Toscana, er Kristin Gjelsvik (influenser) Maria Stavang (komiker), Magnus Devold (komiker), Herman Dahl (youtuber), Kevin Mbugua (artist), Jon Georg Dale (tidligere stortingsrepresentant), Anna-Lisa Kumoji (artist), Hasse Hope (komiker), Marianne Marthinsen (tidligere stortingsrepresentant) og Vidar Villa (artist).

  • Sesong 1: LET-foto

Kommer på Discovery+

 

71° Nord

Discovery, Dplay, Nordisk Film TV, TVNorge

Rydderevolusjonen

Monster, TV2, TV2 Play