Loading...

Bjørnar Posse Sandboe

Fotograf

Halla!

38 år gammel, Oslo-basert fotograf med 17 års ansiennitet. Jeg lager konkurransereality, dokumentar, portretter, forbrukerstoff og pakker inn eksotiske destinasjoner i bilder.

Jeg har ingen filosofi eller noe dyptpløyende greier som skal gi deg åndelig bakoversveis. Jeg lager visuell innpakning. Det er teknisk, praktisk, kreativt og utfordrende. Det inneholder både det utstyret som vi normalt bruker i tradisjonell TV-produksjon – men også en hel del andre større og mindre verktøy som kan gi spesielle bilder.

Jeg begynte så smått hos Funkenhauser på I Kveld Med Ylvis mens jeg skrev bachelor, og gikk videre til Luksusfellen like etter. Senere har jeg jobbet på Sinnasnekkeren, Montebello Camping, Paradise Hotel, TV2 Hjelper Deg, Matkontrollen, Helsekontrollen, 71 grader Nord, Ex on the Beach og mange sesonger med Mesternes Mester. Erfaringene blir flere og hyllene med utstyr tyngre.

Jeg strekker meg langt for at vi skal utnytte potensialet vi har, med teknikken, bemanningen og location vi har til rådighet. Det skal være spennende å planlegge det, gøy å gjøre det og vi skal være stolte når vi er ferdige.

Cool story bro, la oss se i kalenderen når vi kan lage noe.